despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

La Taica Lazăr

Caritatea, făcută cu cap, eficiență si rezultatele alea care se vad pe termen lung e o profesie. Și ca orice profesie, se face cu respect față de oameni – de donatori și de beneficiari – cu responsabilitate inclusiv pentru demnitatea lor, pentru poverile lor, cu răbdare și investiții mai ales în oameni.

La Taica Lazăr, magazin de caritate, funcționează de câțiva ani și tocmai s-a mutat în casă nouă,  mai mare, la baza Dealului Mitropoliei, pe Bibescu Vodă 18.

Funcționează simplu: primesc donații, pe care ori le pun în vânzare la în magazin, ori le distribuie direct în comunități.

Principiul de bază este ca toate lucrurile  donate – cărți, haine, decorațiuni, bijuterii – să fie noi sau în stare foarte bună și curate. Adică, donați doar ce ați cumpăra, la rândul vostru, făra ezitare.

Pe pagina de facebook, actualizată zilnic, puteți rezerva obiecte din magazin.

Tot acolo sunt detaliile campaniilor pe care le derulează, parte dintre acestea dedicate copiilor internați la Marie Curie.

1 comment to La Taica Lazăr

  • Silv

    Anul trecut de Craciun au avut o campanie prin care au donat incaltaminte noua. Pachetele au fost ambalate foarte frumos, copiii au simtit ca au primit cadouri nu pomana cum ofera unii sponsori. Au publicat fotografii pe pagina lor de fb cu fetele copiilor blurate, asa cum e firesc, dar cum nimeni altcineva nu face.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>