despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

ăștia-s nebuni!

Uite ce le dete prin cap! Da, fraților, s-au apucat să pună mochetă pe linia lui 41.

Mă cam pune pe gînduri motivul; înțelegeți, cînd cineva se-apucă de pune prin casă mochetă dintr-asta – mai ales modele și culori diferite, ștraifuri ce-au mai rămas prin depozit și se dau la sfert de preț – înseamnă că vrea să-nchirieze; dacă ne pomenim azi-mîine cu vreun anunț în care scrie „mochetat” și „stradal” eu zic să fim cu băgare de seamă.

4 comments to ăștia-s nebuni!

 • Dan

  Pare iarbă artificială, nu sunt însă sigur că se pune direct peste beton sau dacă e nevoie de un strat intermediar. Se folosește la locurile de joacă sau prin curți de oameni obosiți de tuns iarba sau de smuls buruieni. Ideea e interesantă oricum.

 • AOC

  Perfect! Mai punem si niste copaci de plastic pe ici colo, eventual prindem niste crengute de plastic cu scotch de stalpii de iluminat public, si am rezolvat problema spatiilor verzi din Bucuresti! Great success, cum ar zice tovarasul Borat!

 • Cristian Ioan

  Se foloseste la locurile de joaca sau la terenurile de mini-fotbal, da.
  Nu stiu daca “e nevoie de un strat intermediar”, dar aici nu cred ca s-a pus.
  M-a suprins ca a aparut brusc: ieri coborasem din tramvai si nu era nimic deosebit, nici nu vedeam ca lucreaza la ceva, iara doua zi la pranz mai sa nu recunosc intersectia “inverzita”!

  Ideea lui Cornel cu inchirerea pare nostima, numai sa nu fie pe bune!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>