despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

Se mișcă ceva-ceva vizavi de Matache. Cam puțin, cam greu, cam încet.

Nu-i o noutate, dar noi n-am apucat să pomenim de ea la vremea cînd s-a făcut – anume, casa asta de pe Principatele Unite colț cu Enăchiță Văcărescu.

6 comments to din zbor

 • Musteste de “arhitecti” … Probabil ce-a fost mai ieftin in piata proiectarii …

 • Cred ca va fi chiar si mai urata. Nu trebuie sa fi mers mult la scoala ca sa intelegi ca in spatiiul public nu expui un acoperis intr-o apa, ca unui betiv caruia i-a cazut palaria pe un ochi … Se vadi si asa, trei capriori care au iesit cum au iesit … Poate undeva intr-un bidonvil nu conteaza, aici n-are nicio legatura cu nimic. Niciuna dintre casele vechi cu care se invecineaza, nici macar alea cele mai amarate, nu au altfel decat o cornisa mai mult sau mai putin liniara. Retragerea aia in trepte care creaza o vecinatate penibila cu casa invecinata, aspectul de buncar in care depozitezi ceva paleti cu deseuri … Totul striga a meschinarie si dispret pentru spatiul public.

 • De aia zic ca arhitectul ala (daca nu cumva e o constructie ilegala) nu a fost la scoala. Sau n-ar fi trebuit sa capete drept de semnatura. Ma intreb cum a trecut asta de avizarea din comisia zonala a monumentelor … degeaba ma intreb.

 • hm

  Nouă chiar ne sînt de folos toate detaliile astea, fiindcă e mai greu să le numim, doar le simțim.

 • Vlad

  Nu exista niciun element comun intre parter si etajul cladirii. E ca si cum ar fi doua constructii total separate. Doar ramele geamurilor arata la fel.

  Inteleg ca a fost mult mai ieftin cu etajul facut in felul asta, dar macar un motiv/doua sa fi pastrat de la partea de jos.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>