despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă: „minunea” de pe Ferdinand

scris de Ando

De peste 3 (trei) ani zăcea abandonat, la cheremul homeless-ilor, acest chioşc din staţia de troleibuz (69 şi 85) „Mihai Bravu” de pe bd. Ferdinand, vizavi de liceul Iulia Hasdeu. Proprietarul, patronul, cine o fi fost, şi-a luat hangaralele şi a plecat.

Fierătania devenise, treptat, un focar de mizerie, dar nimeni de la ADP sector 2 nu mişca un deget. Chiar mă întrebam: băi, chiar nimeni de la ADP2 nu are drum pe aici, să-l vada, că de râmat au râmat, plantat şi modificat tot ce a fost verde primprejur: peluze, părculeţe? Cum de a scăpat neobservat, de exemplu, în primavară, când în perioada stării de urgenţă, fostul viceprimar D. C. Popescu se lăuda că el umblă şi dezinfectează cu echipe speciale tot sectorul, în lung şi’n lat?

Ei bine, vineri 20 noiembrie, am avut marea surpriză. Chioşcul a fost demolat, iar terenul eliberat de stratul de beton turnat acolo.

Bănuiala mea este că, din partea ADP2,  treaba mai dura – dar deh, avem primar nou şi trebuie să ne evidenţiem şi noi cu ceva acţiune!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>