despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Tot pe loc, pe loc, pe loc…

scris de Ando

Mi s-a părut cel mai potrivit titlu pentru situaţia în care stagnează şantierul viitorului patinoar Flamaropol. Ca s-o scurtez: suntem în decembrie şi nimic nu s-a mişcat faţă de ceea ce scriam în ianuarie.

De ce aşa? Probabil, numai doamna Firea ar putea să ne răspundă. Curios că tocmai în acest an electoral, ea nu „a pedalat” pe finalizarea acestui obiectiv dorit şi aşteptat de sportivi şi de public.

Acum, dacă tot suntem ameninţaţi să vină peste noi mormanul de euroi sper ca noul primar general să găsească o soluţie ca să finalizeze acest patinoar. Poate par eu obsedat de subiect, dar aşa mi se pare normal: deşi nu este un obiectiv prioritar, chiar şi… „Noul Bucureşti” merită şi trebuie să aibă un patinoar funcţional tot timpul anului. Şi mai e ceva: eu, unul, nu mă împac, defel, cu lucrările neterminate numai pentru că au fost începute de altul.

2 comments to Tot pe loc, pe loc, pe loc…

  • Cristian Ioan

    Nu, nu este o prioritate!
    Mai ales acum, cand priorități ar fi mai degrabă caldura și apa caldă …
    Însă sigur ca TREBUIE terminat.
    Nu pentru că “nu, unul, nu mă împac, defel, cu lucrările neterminate numai pentru că au fost începute de altul.” ci deoarce este NECESAR.
    Înainte de razboi funcționau mai multe patinore. 23 Augusta fost inaugurat în 1958, și închis în 2012, din cauza prăbușirii.
    Este inacceptabil ca acum sa nu mai avem de loc patinoar în Parcul Național!

    Dar de ce nu vezi și spectele bune?
    La stadioanele Giulești și Arcul de Triumf se lucrează, chiar și în weekend. Mulțumită pandemiei, vor fi gata la timp!

    • Ando

      @ Cristian Ioan: Chiar mă bucur de realizarea noilor stadioane (deşi, după mine, stadionul Giuleşti avea o veritabilă poveste în spate şi ar fi trebuit păstrat ca monument istoric, iar noul stadion din Ghencea nu trebuia să poarte numele de Steaua).
      Deci, “cu sula în coaste” (mă refer la gazduirea acelor posibile meciuri din Campionatul European) se poate. Tocmai asta subliniam eu: la patinoar nu s-a mai lucrat de aproape un an şi jumătate!!!
      Mă enervează maxim că nu am văzut o ieşire publică, oficială care să spună: am analizat, deocamdată resursele sunt limitate şi direcţionate pentru priorităţile 1,2,3 etc. şi mai devreme de …nu se poate.
      La fel, mă intrigă lipsa de reacţie a principalului beneficiar Federaţia de hochei, patinaj sau cum i-o mai zice.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>