despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 409 – Str. Romulus 52 (?)

scris de Ando

A pomenit de ea şi Cristian Malide de curând.

Hardughia asta zace, de ani buni, abandonată în starea din imagini, la răscrucea străzilor Matei Basarab cu Romulus. Nu există niciun panou afişat şi ca, de obicei, în Bucureşti e o adevărată corvoadă să localizezi o clădire după număr. Aşa că, mai mult am dedus numărul după poarta de acces pentru materiale şi utilaje din gard, poartă pe care am dibuit-o pe Romulus. Asta dacă n-o ține de Matei Basarab, caz în care ar putea avea numărul 43… Oricum, după starea în care se află, o putem plasa, fără nicio ezitare, şi-n categoria scheletelor mobiliare.

mai multe despre Case căzute

6 comments to Case căzute 409 – Str. Romulus 52 (?)

  • Anonymous

    „Schelete mobiliare” – Excelent. Un nou regn care ar trebui să intre în tratate!

  • Cristian Ioan

    Nu am pomenit-o, pentu ca nu aveam informatii recente despre asta!
    (Culmea, anul trecut am mai fost pe acolor, dar nu m-am mai deplasat 50 m pina la colt sa vad cum mai arata)

    Relatarea mea era strict despre PARCULETELE ce existau pe cele doua colturi pe vremea mea.
    Din acelasi motiv, mi se pare futila tentativa de localizare dupa numar: este situata la coltul Matei Basarab cu Romulus, dar inainte era parculet, ce numar stradal vrei sa aiba?!

  • hm

    Dar de ce era părculeț? Nu cumva fiindcă rămăsese terenul eliberat de niște construcții? Pe planurile cadastrale mai vechi era menționat număr acolo.

  • Dragos

    Este in continuare in aceeasi stare iar situatia este una destul de dubioasa in sensul ca uneori se mai deschid geamuri dar nu am vazut pe nimeni sa intre sau sa iasa, nici nu iti dai seama pe unde face accesul.

  • hm

    Cred că e folosită ca un soi de magazie, depozit.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>