despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă (93): lângă Piaţa Gemeni…

scris de Ando

… mai precis, acolo unde strada Viitorului întâlneşte bd. Dacia, vizavi de liceul Cantemir, s-a  deschis un şantier. Nimic surprinzător, nimic deosebit: se ridică un nou bloc. De fapt, am văzut, că deja, alături, se sapă cu mult spor la groapa pentru fundaţia celui de al doilea. Deci, în final, va fi un ansamblu de două blocuri. Mă rog, vom vedea.

E bine, însă, că se termină cu adunătura aia de bujdule şi de garduri improvizate care zăcea de multă vreme pe acea porţiune. Per ansamblu însă, zona acestei pieţe va rămâne la fel de pestriţă ca arhitectonică, un simplu reper orientativ şi fără personalitate pe harta oraşului.

2 comments to Din fugă (93): lângă Piaţa Gemeni…

  • Da, este un semn bun că se curăță Piața, care, într-adevăr, este dezolantă la acest moment (iar cine intră în piața agro-alimentară, cade în depresie!). Am căutat, de curiozitate, prețul apartamentelor și este uriaș. Bine, e treaba fiecăruia cu cât vrea să vândă sau cu cât poate să cumpere. Pentru gustul meu, mi se pare însă că este destul de puțin fier-beton/ciment pe acolo. Dar poate sunt eu mai chițibușar. Una peste alta, o mișcare în direcția bună pentru zonă. PS: mai jos, pe Dacia, la intersecție cu strada Suvenir, se ridică un complex de lux.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>