despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

… şi ne-am salvat.

Salvarea Bucureştiului – atunci cînd nimenea n-o mai aştepta – îi acilişa, la doi paşi.

Pen’că, vedeţi voi, domnu’ Dan vrea să fie Primar. Domnu’ Nicuşor Dan, se-nţelege.

Cel care-a salvat atît de bine Bucureştiul, încît din partener al viitorului oraşului s-a transformat în duşman al oraşului.

Cel care-a avut pe mînă un mandat nu de primar, ci de oengist – a avut patru ani ca să ne arate de ce-i în stare.

NU

Să fii Primar – în cel mai mare oraş al ţării – e o onoare. E o chestie grea; îţi trebuie şi fler, şi coaie, şi abilităţi politice, şi de-alea adminstrative.

Dacă vrei să fii Primar – oricine-ai fi tu, păi fă-te-ntîi consilier local, bagă-te în joc, organizează ceva, construieşte ceva, propune ceva.

Nu, dom’le!

… după patru ani în care l-ai ţinut pe NU în braţe, nu poţi cere să ţi se spuie DA.

10 comments to … şi ne-am salvat.

  • Radu

    Bre, da’ recunoaste c-ar fi amuzant pana la dileala sa vedem o dezbatere intre asta si Paleologu. Spiritul de “stiu eu mai bine” vs persiflarea incorsetata de limitele liniei partidului s-ar lovi cap in cap cu aplomb, mai ales daca Sorinel ar fi acolo sa-i puna la colturile lor. ^_^

  • Dumnezeule, NU! Da’ ştiu că ăsta ne dă tuturor lecţii de tupeu! O face la tupeu până şi pe Fecioara din Pleşcoi! Românica, bre!

  • hm

    mi-e teamă – iar şi iar – că o să ne mai rîdem, şi iar o să mai rîdem…
    pînă dăm în plîns; fireşte.

  • Radu

    Da’ oricum e de plans, dragule. Uita-te doar la ultima decizie a CGMB care s-a hotarat ca populism > all si l-au scos pe Oprescu baiatul rau in timp ce ei pozeaza in salvatorii Capitalei pentru ca tin niste santiere inchise doar pentru ca asa au ordin de zi pe unitate 🙂

  • Cred că o să fie și ăsta un fel de Remus Cernea. Am fost azi la lansarea candidaturii și pot spune că nu m-a convins absolut de loc. Subțire. Toader Paleologu și el prezent pe acolo. Domnu Dan, recunoscut că ar acceptă sprijin de la orice partid politic. Era și tipul agitat de la 0tv.Programul cică și-l lansează abia la anu, în martie.

  • PS: să mă cac pe ea de tastatură

  • florin

    Fratilor,cine e astia bre,ca n-auzii in viata vietilor mele de iei.La ce cantina mananca iei si de ne crede prosti pe noi.Da’ parintii lor stie ce face?Si Paleologu ce sa faca,sa studieze oasele ologilor din vremuri apuse?Da’ la Universitate se mai pune statuilii elea la loc?Da’ blocul ala de la Pasajul Baneasa o sa se mai faca vreo-data?……..

  • > Da’ la Universitate se mai pune statuilii elea la loc?Da’ blocul ala de la Pasajul Baneasa o sa se mai faca vreo-data?…

    Nici o problema, ca pe Lipscani colt cu Blvd. Bratianu s-a scos piatra cubica pusa acum un an de zile, s-a spart betonul pus si ala tot acum 1 an de zile, si se face totul la loc mai mult sau mai putin la fel.

  • florin

    Ce sa mai zic de capatul de la Victoria al viitorului Bvd.Uranus,care se sparge si se reface din 5 in 5 minute!N-ar fi mai corect ca bulevardul asta se se cheme ”BUZESTI” sau ”BERZEI” sau ”MATACHE”?

  • hm

    Bulevardul Uranus e doar aşa, o denumire. Numele străzilor vechi vor rămîne.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>