despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

o demolare neașteptată

Clădirea B.C.R. de pe bulevardul Timișoara – un exemplu interesant de arhitectură de birouri autohtonă pentru sfîrșitul anilor ’90 – se demolează!

 

(mulțumiri – Marian Arion)

7 comments to o demolare neașteptată

 • Ando

  UAU! Nu stiu care-i treaba,dar și prin zona mea (Obor) s-au desființat o grămadă de agenții BCR! Plus că,din câte știu, e singura bancă unde nu poți întra într-o agenție fără programare prealabilă!!!

 • hm

  BCR a avut o droaie de agenții în spații comerciale mari (multe foste magazine gen ferometal) de care acuma chiar nu mai are nevoie.

 • TVlad

  Si ce o sa faca in locul ei? Parc, nu-i asa…?

 • hm

  parc… rezidențial?

 • ca la toate bancile, viitorul este digital, deci nu prea mai au nevoie de locatii fizice sau de prea multi angajati. In alta ordine de idei intamplator am prins momentul cand dadeau jos sigla BCR de la strada, mult inainte de a incepe demolarea, cam acum un an. Si ce mi s-a parut foarte ciudat este ca era un camion de la Mapn pe care se urcase cineva sa dea jos sigla, deci presupun ca terenul a fost cumparat de Mapn?

 • Cristian M Ioan

  Straniu!
  Nu am mai vazut o cladire contemporana (in prima poza este in stare foarte buna) care sa fie DEMOLATA!

  “s-au desființat o grămadă de agenții BCR! Plus că,din câte știu, e singura bancă unde nu poți întra într-o agenție fără programare prealabilă!!!”

  Nu, nu este concludent!
  – da, si agentai de pe Averescu si-a redus spatiul la jumatate. Dar spatiul era INCHIRIAT, daca o afacere da faliment, daca o banca se restrange, se schimba destinatia spatiului, nu este pus ajos toata cladirea …
  – nu stiu daca SINGURA, insa da, programarea prealabila este nu doar preferata, ci strict obligatorie. Pe undeva de inteles: spatiul s-a restrans, dar pandemia impune distantarea sociala, daca pe neasteptate vin simultan 5 clienti, nu au unde sa astepte!

  Chiar ca demolarea este suprinzatoare …

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>