sînt pe-aproape

am ceva treabă zilele astea, aşa că nu o să scriu mai nimic.
staţi cuminţi.

7 Responses to “sînt pe-aproape”

 1. 1
  alta marie:

  ok, eu o sa lucrez cuminte, ca de stat n-am rabdare :)

 2. 2
  bucuresci:

  sa revii cu multa inspiratie

 3. 3
  hm:

  bucuresci, ai cam pus punctul pe i…

 4. 4
  just_me:

  iti zic eu
  scrie despre mic.ro
  ca tocmai a cerut Patriciu in mod oficial falimentul

 5. 5
  florin:

  Un sfat de la Stan-Patitu:daca nu e obligatoriu nu folositi transportul de suprafata.Statiile de bus si troleu sunt deja pline de apa,iar in cele de tram(chiar daca au refugiu)iti poti scimba culoarea hainelor,pt.ca sunt destui nesimtiti care trec cu masina in viteza prin acele locuri.In unele zone trecerile de pietoni sunt scufundate,parand ca incep de la mijlocul soselei.Si abia daca s-a topit un pic de zapada.E NASOL!!!

 6. 6
  Ando:

  @florin: din cate am inteles, locuiesti in zona 16 februarie deci,banuiesc,ca folosesti si metroul pe M4.Intrebare: am luat de cateva ori metroul de la Pta.Chibrit , ma rog 1 Mai. Desi am vazut si pe pictogramele din statie ca ar face legatura cu M1 (Dristor-Pantelimon) si la Gara de Nord,de fapt legatura e doar la Basarab. Atunci de ce scrie ca statie terminus Gara de Nord ?

 7. 7
  florin:

  @Ando-M4 este o linie de sine statatoare(daca pot sa-i spun asa),la Gara de Nord avand un capat separat numai pt. ea,cam in genul lui Dristor 2.La gara se face legatura cu Dristor-Pantelimon dar,esti obligat sa iesi din statia M4,sa traversezi un tunel de legatura si sa platesti calatoria pe ruta D-P.De altfel marea majoritate a calatorilor de pe M4 coboara la Basarab unde se face legatura cu Dristor2.In fapt M4 s-a construit pt. a deservi 3 puncte importante la acea vreme:Gara de Nord,Atelierele Grivita Rosie si Intreprinderea Laromet.Cum probabil stii ultimile doua s-au dovedit a fi “un morman de fiare vechi” si nici prima nu se simte prea bine!

Leave a Replydespre ce se mănîncă în Bucureşti - şi cu ce se mănîncă Bucureştiul.

acasa

despre noiautori

harti si schemelinkuri

vorbim despre...

550 555 alegeri Alexandru Bodea ando anii 90 arhitectura blog caricaturi case cazute C D Mocanu civilizatie cofetarie covrigi cultura cumparaturi fun general guest post internet istorie magazine masini Matty parcuri patiserie patrimoniu plimbare porcarii porcarii imense poze presa primarie prostii prostuar radio reclame restaurante strazi tampenii timpenii trafic transport public trezim copiii una pe zi

comentarii

arhiva

fierbinți