despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Lasagna şi bibanul

scris de Ando

Am văzut, de curând, afişul ăsta – în staţie la metrou –  şi m-am liniştit!

Acum, chiar nu mai am nicio îndoială că italienii fac cea mai bună lasagna. Mă gândeam eu, la un moment dat, că islandezii ar putea să-i concureze (neloial, bineînţeles). Dar aşa, dacă “cercetătorii britanici au decis”,  toate lucrurile s-au limpezit!

Singurul aspect care mă mai macină – oarecum – este: dar de ce specialiştii britanici? De ce nu americanii sau ruşii ? Bănuiesc că, fie e o chestie de blazon, fie că ceilalţi n-au, probabil, specialişti credibili în lasagna.

Pe de altă parte, mai umilul  biban  a luat-o pe cont propriu şi – ca un peşte ce este – deci, nevorbitor, s-a folosit de meşteşugul scrisului pentru a ne informa despre propriile calităţi.

Şi iată cum căscatul ochilor pe pereţi sau pe tavan în aşteptarea metroului, te poate – uneori – îmbogăţi (informativ) mai mult decât ai crede 🙂

2 comments to Lasagna şi bibanul

  • hm

    Poate o să ne întîlnim şi cu un publicitar.
    Dar nu garantăm că are creier, nici măcar congelat.

  • florin

    Cu cercetatorii astia britanici,stau cam in dubiu,daca sa-i cred sau nu!Daca erau americani atunci DA,era cu totul si cu totul altceva.Credeam!Ca doar tot niste “cercetatori” americani au anuntat lumea ca Saddam are arme de distrugere MASIVA(ca”in masa” suna prea a razboi rece),lucru ce s-a dovedit intru totul adevarat!Biban,cod si macrou?Adica Gogu,Patraulea si Trandafir?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>