despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Don Taco

Trec de sute de ori prin faţa restaurantului ăsta. De zeci şi zeci de ori era cît pe ce să intru; dar uite că nu s-a nimerit decît acuma.

Nu-i un loc rău. Mîncarea e mişto; dacă te nimereşti în afara orelor de prînz e chiar linişte; deocamdată nu am cum să recomand şi terasa, deoarece blocul în care e Don Taco e-n reabilitare termică şi e plin de schele.

Ca bani: e destul de-n regulă
Curat: da
Servire: foarte bună

Are site. Sînt sigur că e deschis şi duminica.

Don Taco e pe colţul dintre străzile Banu-Manta şi Doctor Felix.

ultima dată acolo: primăvara 2012

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

3 comments to Don Taco

  • Pentru mine, Don Taco nu a fost prea mexican, ci mai degraba o tentativa. Mancarea a fost o alaturare de ingrediente cu tenta mexicana, fara un ceva care sa le lege, fara prea mult gust.

  • Dan

    Aveam un coleg cu manie pe Don Taco si asa am facut 2 sau 3 team drinking-uri acolo; cel mai enervant moment a fost acela cand asa-zisa formatie a venit sa ne cante noua in particular la masa asteptand “sustinere”. Vorba aia, daca bei trebuie sa dai si cu bani in lautari… dar daca nu bei? Si daca nu esti cu nevasta sau cu amanta? Trebuie?

  • Subscriu. Am fost acolo de doua trei ori. Am stat mereu inauntru, am eu o manie cu praful de afara, dar pe vremea cind blocul nu era santier pot spune ca terasa arata decent. Aveau si aparat din ala de facut umezeala.
    Serviciul a fost foarte ok de fiecare data. Mincarea este cu “tenta” mexicana, si sunt intradevar citeva feluri in care ingredientele parca nu stau bine impreuna, dar totul este de buna calitate. Din pacate nu cred ca importa nimic din Mexic asa ca, pentru un restaurant mexican, mai autentic de atit nu are cum ajunge.
    Localul e aranjat misto inauntru, nici prea rustic, nici prea modern, cu siguranta uiti instant ca te aflii in spatiul comercial al unui bloc ceausist. Cred ca seara se petrece misto, dar la prinz cind am fost eu de fiecare data, e destul de linistit.
    Mincarea si bautura nu e ieftina, dar nici indecent de scumpa. Si, oricum, nu maninci ciorba de perisoare si cremwursti, ai de unde alege atit din bucataria mexicana cit si din cea clasica. Cel mai bine e de cerut recomandarea chelnerului. Eu, unul, as mai merge, mi-a placut “esperienta”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>