despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Restaurantele chinezesti: Shanghai

Am gasit acum ceva ani un restaurant chinezesc, indaratul fabricii Timpuri Noi, pe vremuri Lemaitre. Restaurantul se numeste, cred, Shanghai; in orice caz e singurul de pe strada Ion Minulescu-intrati din Nerva Traian si mergeti putin. Mincarea e mai buna de fiecare data cand trec pe acolo, si una dintre garantii este ca o sa gasiti o droaie de chinezi indopindu-se. Aceasta pare a fi si principala hiba a restaurantului: chinezii sunt serviti cu prioritate, dar banuiesc ca odata ce deveniti niste obisnuiti ai locului, treaba asta se remediaza intr-o oareacare masura.
Trebuie sa stiti ca acum ceva vreme s-a dovedit a fi un paravan pentru trafic de carne vie si altele, asa ca nu prea mai parea destinatia unei seri agreabile, stiute fiind manierele grosolane ale politistilor veniti in razie. Cu toate astea, e deschis si acum si ultima data am mincat absolut demential de bine acolo, si n-am patit nimic: nu erau pesti, politie, era liniste.

Ca bani: rezonabil
Curat: mda
Servire: zau acuma! de fapt e buna.

UPDATE: restaurantul s-a închis

3 comments to Restaurantele chinezesti: Shanghai

  • Cornel S

    Sa cotrobaim: prin 1992-1993, tot un Shanghai a functionat in spatele BNR, fost Rotiseria Academiei (intr-un timp parca Fantana Blanduziei). In imediata apropiere, pe Blanari, a functionat, incepand cam din aceeasi perioada, restaurantul chinezesc Donghai (fost pe vremuri antedecembriste Carabus).

  • hm

    Nu mai țineam minte nimic!
    Mulțumesc mult!

  • Asta e restaurantul politistilor proxeneti. Nu recomand.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>