despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

prostuar: căutîndu-l pe guru

7 comments to prostuar: căutîndu-l pe guru

 • Dan

  Indiferent de ce a facut sau ce nu a facut, faptul ca un cetatean roman a primit azil in alt stat din UE nu e deloc un semn bun!

 • florin

  Oricum,guru e mult mai bun actor decat Nicolae Cusca!

 • Freesys

  Intr-un stat in care copiii de clasa a 5 -a invata la scoala beneficiile sexului anal.

 • Dan

  @Freesys: Nu poti sa judeci situatia asa; sunt diferente culturale majore, oamenii din statele nordice fiind intr-adevar mult mai libertini dupa standardele noastre. Din punctul lor de vedere noi suntem niste incuiati, niste semi-salbatici tinuti in lesa de niste dogme bisericesti care ofera o definitie clara si univoca a valorilor familiale si interzic explicit orice fel de deviatii. Insa in Rusia de exemplu pana in ’99 inversionismul intra la boli mentale, de asemenea si ei au renuntat relativ tarziu la echivalentul celebrului articol 200. Plus ca la rusi orice tentativa de parada libertina se lasa cu puscaria; la noi discutam cel mult de injurii sau de dezbateri sterile. Deci asta e…. diferente culturale!

 • Freesys

  @Dan: Guru nu e dat in urmarire internationala pentru incalcarea dogmelor ci pentru incalcarea normelor, ca sa zic asa sa sune mai filosofic. Omul e inculpat intr-un dosar penal pentru intretinere de relatii si perversiuni sexuale cu minori si intr-un dosar de trafic de persoane.
  Eu inteleg ca suedezii sunt mai libertini dar mergand pe aceiasi premisa e ca si cum noi i-am oferi azil politic lui Anders Brevik invocand temperamentul mai vulcanic al poporului roman.

 • Dan

  In tarile astea mai necivilizate din est atat justitia cat si sistemul medical au fost si sunt in continuare folosite in scopuri interpretabile – evident, la un cu totul alt nivel de-a lungul timpului. Detaliile astea sunt cunoscute la nivel european si sanctionate des la CEDO. Nu spun ca “guru” ar fi vreun sfant si nici ca dosarul i-ar fi fost fabricat – ci pur si simplu ca s-a ajuns intr-o situatie penibila pe fondul unor diferente culturale si a unei lipse de incredere in echitatea sistemului judiciar din tara in care traim.

 • Freesys

  Bine, eu ca stat roman in situatia in care guru a primit azil politic in Suedia , in secunda 2 le trimiteam inapoi toata misiunea diplomatica.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>