despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor: Turul Franţei

cred că nici n-aţi apucat să aflaţi că şi anul ăsta s-a ţinut Turul României – la ciclism, fireşte. Minunata idee de anul trecut, cea cu finalul la Bucureşti, nu s-a mai repetat.

Las’că-ncepe Turul ăl adevărat – al Franţei, adică: prologul e azi, de mîine se pleacă serios la drum şi trei săptămîni ţine drumul ăsta.

Ca să nu ne plictisim între Euro şi Olimpiadă, de-aia.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

3 comments to din zbor: Turul Franţei

  • cata

    Cine vroia sa stie ,se interesa.Cei de la Neptun TV au dat in fiecare seara cate o ora si mai bine din etapa respectiva,filmata si din elicopter,destul de interesant.Se vedea lipsa banilor dar gestul este foarte laudabil.Oricum,mult mai bine decat 10 secunde la stirile sport.
    Iar legat de finisul de la Marghita,probabil o fi fost vreun sponsor local mai bun,plus traseul turului,plecat din Constanta,pana in nordul Moldovei,trecerea in Ardeal,ajuns pe la Tg.jiu si apoi trecerea pe Transalpina,pana in Bihor,anul aste nefiind Transfagarasanul.
    Iar in LeTour e greu de zis cine va castiga.Cred ca este una dintre cele mai deschise editii din ultimii multi ani,ma refer la invingator.Ramane de vazut,cu atatea etape de contratimp si lungimea lor.

  • hm

    anul trecut turul nostru a avut acoperire mult mai buna. in evenimentul si in adevarul, cel putin…
    pronosticuri nu mai fac demult, ca mi-au iesit pe dos mereu…

  • Lina

    Asa e, ca nuca-n perete e bluocl Bancorex, dar nu-i primul care-a stricat zona. Primele sunt blocurile comuniste care incadreaza Biserica Zlatari, lasand-o parca fara respiratie In poza de mai sus vedem ce frumos era cu spatiu in jur, la fel si spatiul din fata CEC-ului ce elegant pus in valoare vremuri

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>