despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

pizzeria Florina

… rar îmi schimb furnizorul de pizza, dar cînd o fac, o fac pentru că merită. De ceva vreme am trecut pe Pizzeria Florina. Nu doar că am un sediu de-al lor pe lîngă serviciu; nu doar pentru că îmi convine preţul – ci şi pentru că Florina aduce o pizza imensă, dreptunghiulară: care cam 50…55 de lei face.

… intri cu ea greu pe uşă; pizza are 60 pe 40 de centimetri. E gustoasă şi bine garnisită. Şi mai are ceva: nu are marginile alea umflate de cocă goală pe care mulţi dintre noi nici nu le mănîncă: din margine şi pînă-n margine e plină cu salam, ciuperci, cîrnăciori, brînză, roşii – adică cu ce vreţi voi să fie.

Site-ul lor, aici.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

5 comments to pizzeria Florina

 • Astia nu sunt aia de prin spate de la IDEB, zona 1 Mai?
  Nu pot sa spun ca mi-au inspirat destula incredere incit sa ii incerc :P… Eu, mai nou, sunt devotat celor de la Domino’s Pizza care fac o pizza mexicana fix pe gustul meu (plus ca au niste oferte foarte tari daca mai comanzi impreuna cu cineva, sau daca comanzi in weekend), pe locurile 2-3 PHD si Trenta Pizza.

 • hm

  ăia sînt.
  După ce ne plictism de ei, o să-i încercăm şi pe Domino’s!
  PHD şi Trenta – buni. Nici Jerry’s-ul meu din Rahova nu m-a dezamăgit. Ba chiar mi-a plăcut mai mult decît Jerry’s-ul de pe 1 Mai 🙂

 • Am incercat o data si, desi a fost satioasa, nu mi-a placut tare mult. Dadea impresie de pizza de casa, cu ingrediente nu chiar de calitate.

  Domino’s, ca celelalte lanturi americane, are blatul gros, prea gros. Mananci mai mult paine decat topping-uri si deseori blatul ala e nedospit la mijloc.

  Eu sunt mare fan Fabio. Au blat subtire si crocant, ca la italieni, cu niste combinatii faine de ingrediente. Pizza cu dovlecei, vinete si parmezan e geniala. Poate ii incerci odata!

 • @Bogdan: Domino’s s-au mai trezit la realitate. Nici eu nu inghit blatul gros la pizza, mai nou au bagat atit un blat super subtire si crocant, cit si un blat “clasic italian” (ii zic ei) care e blatul de pizza de bun simt.

 • hm

  cred că am gustat de la Fabio, dar nu-mi mai aduc aminte cînd/cum. Da, era bună.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>