despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Buticu lu Marian pe GPS

Pina cind satelitii ce trec deasupra noastra n-o sa faca lista completa a buticurilor, coaforurilor, agentiilor imobiliare si cabinetelor stomatologice din Bucuresti, sa cautam sanatosi noi blocul D 22 A de la numarul 22 B! – Fiindca toata lumea stie ca blocul D 22 A are la parter agentia de pariuri; si la prima scara e parcat un camion cu apa minerala.

Unii – oameni rai – ar putea zice ca se pot pune placute cu numele strazii la intrarea pe strada si dup-aceea din loc in loc; ca s-ar putea pune placute cu numarul casei si-al blocului… De-aia, cind iti construiesti o casa, trebuie sa-ti iei si numar postal la ea; c-altfel am scrie pe plic destinatar: Marian (ala cu vulcanizarea) de pe-a doua strada la stinga dupa Carrefour .

Si-nca ceva: numele blocurilor au fost date asa cum s-a nimerit numerotarea pe planseta proiectului cind s-a construit cartierul; de-aia se numeau S 1, S 2, S….30. Decit sa te gindesti ca stai in blocul S 19 de pe strada X, nu-i mai bine sa te gindesti ca stai pe strada X la numarul 6 (scara 2, etaj 3, apartament 29)?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>