despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Cine nu e gata – sapa cu lopata

Cine nu e gata? Grand Arena din Berceni – care-si zice ca o sa fie Mall. Da, tehnic e deschis pe sfert – insa pina si la sfertul ala deschis se lucreaza inca!

Grand Arena este localizat la intersectia a 3 bulevarde importante: Drumul Gilaului, Bulevardul Metalurgiei si Turnu Magurele. (zice pe site la Grand Arena)

Drumul Gilaului trebuie sa fie cel putin noul Magheru al Berceniului! (acu’ doi-trei ani era inca drum de pamint)

Localizat intr-una din cele mai populate zone ale Bucurestiului beneficiaza de o buna vizibilitate si de un acces usor de pe ambele bulevarde.

Sau, altfel spus: Grand Arena e localizat indaratul Depoului de autobuze Berceni si inghesuit intre Hornbach si Selgros. Sa intri e intr-adevar usor – insa sa iesi de-acolo e mai complicat; dupa ce dai vreo doua ture de parcare iti dai seama ca poti iesi doar prin Metalurgiei.

Pina una-alta, e deschis un Carrefour. Luati aminte la banda rulanta ce duce din magazin jos in parcare; in mod normal benzile acestea au un sistem magnetic care blocheaza rotile carucioarelor de cumparaturi; insa aici nu functioneaza. E un sport intersant sa stapinesti un carucior incarcat la vale.

Daca tot vorbim de benzi rulante pe care carucioarele nu stau blocate, la fel se intimpla si in Rahova, la noul Mall.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>