despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Melissa kebab

Cînd vă pomeniţi prin Rahova, vă recomand să vă goliţi buzunarele de bună voie – şi să le goliţi cu folos: luîndu-vă o şaorma de la Melissa.

Melissa face şaorme de o groază de ani. Prima şaormă pe care-am mîncat-o, proaspăt mutat aici în cartier – de la Melissa a fost.

Melissa face şaormă bună. Poate nu mai vinde chiar atît de bine ca acum 5-6 ani; mă uit, de exemplu, dimineaţa pe la 8 şi ceva. Mai demult, rahovenii mei nu-aveau nici o greaţă să se trateze c-una cu de toate la prima oră. Azi ori n-or mai avea bani, ori s-or fi hotărît să-şi înceapă ziua cu lapte şi cereale – dar nu prea mai fac coadă la şaorma înainte de a merge la şcoală sau la serviciu.

Melissa se află pe Calea Rahovei, înainte de intersecţia cu Ferentari/Sebastian, pe partea stîngă, la parterul ultimului bloc. Mai e o altă Melissă fix vizavi – pe partea dreaptă, cea cu case – dar lumea parcă tot la prima trage.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>