despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cora, mega image şi alţii

 • … încă vreo zece zile – cred – şi Cora deschide şi magazinul din capăt de la Alexandriei, ceea ce înseamnă că sectorul 5 va avea, în sfîrşit… două hipermarketuri. Ce să zic? –  se pare că era nevoie.
 • Am mai spus-o: ce a făcut Mic.ro bun a fost că a dezvoltat gustul pentru comerţul civilizat. Aşa că vedem tot (în Bucureşti şi pe lîngă) mai multe magazinaşe deschise sub franciza (sau ce-o fi ea) La doi paşi.
 • Mega Image trage tot mai tare pe Shop & GO – au început să deschidă şi în locuri fără mare vad, dar cu potenţial; se mişcă mult mai cu talent decît o făcea Mic.ro pe segmentul magazinelor mici. Oricum, eu nu sînt – şi n-o să fiu – mulţumit de faptul că Mega are un monopol adevărat pe comerţul bucureştean. Da – e bine că ai magazine civilizate la doi paşi de casă, oriunde-ai sta; dar mă pun în continuare pe gînduri lipsa concurenţei şi sărăcia sortimentelor.

2 comments to cora, mega image şi alţii

 • Dan

  Pe Tudor Vladimirescu pe terenul fost Romtrans se ridica o cladire de birouri, practic prima sansa reala de revitalizare a perimetrului Chirigiu – Piata de Flori. Nu de alta dar cladirea aia va gazdui pe durata zilei niste oameni, oameni care vor dori sa manance mai mult de shaorma de 4 lei sau sa cumpere mai mult de un brat de flori, doi robineti si o lavabila.

 • hm

  după atîţia ani…
  Da, eu mă bucur că şoseaua asta va reveni la viaţă.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>