despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

La Tati: rulourile cu brînză

Cred c-am mai lăudat patiseriile La Tati. Mi-e greu să vă zic pe unde sînt; la fel ca şi cofetăriile/patiseriile Georgi, se extind cu repeziciune prin oraş; uite, cît mi-a luat mie să scriu chestia asta, precis s-o mai fi deschis una nouă…

Dar să vorbim serios. Am găsit la patiseria La Tati o chestie delicioasă – şi anume ruloul cu brînză! Nu doar că e foarte, foarte bun, dar mai şi costă un leu; aşa că-ţi poţi lua două -să-ţi potoleşti pofta- şi să nu-ţi pară rău de bani!

Bravo!

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

8 comments to La Tati: rulourile cu brînză

 • Anda

  La patiseria de pe Oltenitei vanzatoarea nu a auzit de asa ceva!

 • hm

  din pacate vad ca nu fac peste tot! Nici in Rahova nu au la toate patiseriile acelasi sortiment.

 • Anda

  Și unde să mă duc ca să găsesc? 🙂

 • hm

  în Rahova, la Petre Ispirescu.
  Deocamdată.

 • mimi

  tot in rahova la intersectia sebastian cu ferentari si rahova, vizavi de georgi’s

 • mimi

  si la pe la brancoveanu sunt vreo doua, pe soseaua oltenitei, una vizavi de noul parc si una mai aproape de city mall parca

 • criss

  Si Lider Pan-ul are produse foarte bune si am vazut in multe supermarketuri produsele lor.
  De la Lider Pan imi place pandispanul,si eclerele cu vanilie sunt delicioase.

 • Anonymous

  Buna ziua
  Ma numesc Mihai si sunt client regular al brutariei LA TATI din zona Unirii,cea din spatele hoteluli horoscop mai exact la intersectia strazilor Bibescu Voda cu Sf Ecaterina.
  Intampin merau o problema cu o aceesi vanatoare,nu stiu cum se numeste,a fost azi 10.01.2015 de dimineata la locatie,este tunsa scurt,cam la 40 si ceva de ani,vorbeste repezit si are comportament de directoare dar in realitate este o vanatoare e paine.
  Problema este ca de fiecare data cand ma duc cu bani mari ma refuza spunand ca nu are rest,sa intamplat cu bagnota de 500 lei,de 200lei,de 100lei si azi am fost cu una de 50lei,e un mare mister ca in anul 2015 in centrul capitale romaniei sa nu ai sa dai rest la 50 de lei.
  Pe bune?
  Asta se intampla DOAR pe tura vestitei doamne,ma trimite mereu sa schimb la magazinul de langa,unde am discutat cu patronii si mi s-a confirmat ca nu sunt singurul care vine si schimba bani ptr a cumpara paine de la respectiva doamna.
  Nu stiu ce sa cred,ori are ceva cu oamenii in general,ori nu stie sa dea restul.
  Va rog sa luati masurile necesare ca persoana in cauza sa zambeasca frumos data viitoare si sa dea restul unei bacnote de 50lei macar,promit ca nu ma mai duc cu bacnote mai mari.
  Va multumesc si i-mi doresc sa rezolvati aceasta problema cu doamna frustrata ca nu vreau sa mai pierd timp adresandu-ma persoanelor directe din conducerea dumneavoastra.
  O zi buna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>