despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Doamna Ghica – Chişinău: un pic!

E gata. Pasajul care va lega Doamna Ghica de Pantelimon e gata. După cinci ani.

E gata – dar mai trebuie inaugurat, ştiţi: şi nu se face să te grăbeşti prea tare, ca mai sînt două săptămîni pîn’la alegeri!

Pozele-s de la Ando, care-a luat-o per pedes pe pasaj.

9 comments to Doamna Ghica – Chişinău: un pic!

 • Radem, glumim, dar Ontanu chiar face treaba serioasa in Sectorul 2 …

 • Dan

  Mi-e mila de copaceii aia, in 2 ani o sa mai avem doar cate unul ratacit in ghiveci ca pe Tudor Vladimirescu. Dar bine, e de apreciat ca terminam din proiectele epocii Videanu. Chiar, ce s-o mai auzi de pasajul pietonal de la Pieptanari? A, stai, pietonal. Am uitat 😛

 • hm

  n-auzişi? O să-i ude don’ general Onţanu personal.

 • La alegeri probabil o să-i ude USL-iştii şi ARD-iştii care ,,catindează”. Nu prea văd legătura cu Onţanu, mai ales că pasajul e făcut de Primăria Generală… de fapt, e început pe vremea lui Videanu, dar Oprică i-a tăiat finanţarea (cum să finanţeze ceva început de alt primar?!)… acum probabil aşteaptă să treacă sărbătorile ca să vină să îl inaugureze. E ca intrarea în Gara de Nord dinspre Basarab… din martie intrăm în gară printr-o gaură infectă în gard, plină de pişat (scuzaţi termenul, nu am găsit altul care să descrie mai bine cum se intră în cea mai mare gară a ţării), pentru că Oprescu nu are timp/chef să inaugureze minunăţia aia de trotuar rulant de la linia 1.

 • Ando

  Dr2005: ai dreptate ! pe panoul de şantier scrie clar : beneficiarul investiţiei este Municipiul Bucureşti cu adresa primăriei generale Splaiul Independenţei bla, bla ,bla !

 • hm

  beneficiarul e BOBORUL!!!

 • hm

  …. parol, Oprescule, să ne-ngropi!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>