despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Transport în Comun România: un forum nou

… comunitatea pasionaţilor de transportul în comun e mai mare şi mai inimoasă decît v-aţi închipui!

Acum am plăcerea să vă anunţ că de la-ntîi ianuarie s-a lansat Forumul Transport în Comun România.

Sînt sigur că o să fie un loc unde o să putem vorbi serios, echilibrat, liber şi de la egal la egal; asta pentru că noul forum este administrat de Dr2005 – unul dintre oamenii pentru care eu garantez: ştiu că e principial, entuziast şi de caracter.

Îi ţin pumnii şi o să urmăresc de-aproape discuţiile.

(poza i-am şutit-o lui Dr2005 de pe site; dar mai are vreo 52.168 în galeriile foto)

9 comments to Transport în Comun România: un forum nou

 • florin

  Siteul l-am descoperit anul trecut dar era sub alta forma organizat.Acum e cu totul altceva si sincer arata a site profi.Pozele sunt foarte bine facute,de mari dimensiuni si foarte important fara tot felul de inscrisuri de-a lungul si de-a latul lor.
  Bravo Dr2005!

 • Mulţumesc mult pentru încredere (şi pentru reclamă)!
  Mă bucur că vă place site-ul, aspectul nou e o temă luată de pe net (gratis… dar aşa era oferită, detaliile sunt în partea de jos a paginii) şi modificată în… Frontpage; de altfel, tot site-ul e realizat în Frontpage.
  În poză e un Roman A8… mare raritate (dar au existat altele şi mai rare), oare o mai exista?

 • hm

  am mers intr-unul, acum vreo… aproape 30 de ani. Chiar si atunci erau niste droaşte prapadite.
  Posta Romana avea niste dube asemanatoare, galbene. Niste Saviemuri carosate…

 • Păi şi A8-urile astea tot şasiuri de Saviem erau. Dar botul nu era de camion, deşi seamănă (cunosc pe cineva care a făcut măsurători cu ruleta (!)… şi i-au ieşit diferenţe semnificative), iar parbirzul nu e altceva decât o lunetă de Roman 111. Nici nu ştiu cine le producea… parcă IRA Griviţa (sau Tg. Mureş?). Mai exista o variantă pătrăţoasă făcută parcă la UMT. Se pare că românii nu au fost în stare să facă un midibuz ca lumea… şi au tot încercat; TV7, Roman A8, Rocar Satelit, Roman 109, Rocar Montana (astea 2 ce au mai prins şi le mai vedem, încă). Şi după ce s-a dus Rocarul s-a mai încercat… ElCar Igero (care abia a reuşit să vândă vreo 10 – 15 bucăţi), Mercedes Idilis (nu am văzut prea multe), doar C&I/Mercedes Cibro a reuşit să vândă mai mult. Şi piaţa are nevoie de aşa ceva, vezi numărul mare de BMC-uri, Isuzu-uri şi, mai ales, dube de marfă modificate folosite în transportul public.

 • hm

  TV 7 a fost ceva foarte frumos… aşa îmi părea în copilărie. Ultimul l-am văzut prin anii 85-86, transporta deţinuţii care mergeau la diferite munci…
  Romanul 109 era chiar reuşit, Montana era cam căznit; noroc că a fost comandat la greu de către armată…

 • Dacă v-aţi înscris pe site şi nu aţi fost activaţi în maxim 24 de ore, daţi un mail la transportbucuresti.trei(a)gmail.com. În ultima vreme au venit o groază de useri cu adrese de mail care de care mai ciudate.

 • hm

  partea cu o groază de useri sună, totuşi, bine 🙂

 • Da, sună bine, dar ţinând cont că ăia erau spammeri (că nu a comentat niciunul) de prin Ucraina şi Rusia nu sună chiar atât de bine 🙁

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>