despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

impresie despre Revelion: restaurantul Vanity

Actualizare 2015: cititi si impresiile celor care au fost la Revelionul 2014/2015 venite pe articolul preluat de Metropotam.

—————

Am promis, aşa că mă ţin de promisiune – public ce-aţi scris voi. Just_me a promis, aşa că a scris. Altă impresie nu am primit, dar nu ne supărăm.

scris de just_me

Asa cum am promis si propus, va impartasesc in randurile urmatoare experienta mea legata de Revelion.

Totul a inceput in luna noimebrie, cand prietenii tot ma intrebau unde anume facem Revelionul.
Dupa ce am vizitat mai multe locatii, am decis ca pentru suma de 240 Ron/ pers sa petrecem noaptea la Restaurant Vanity – Regie (Grozavesti).

Pentru ca ne-am adunat un grup de 20 pers, am obtinut si reducere 5 procente. Am dat un avans (la inceputul lunii decembrie), de 50% nereturnabil in cazul in care ne-am fi razgandit, am vazut si salonul si ni s-a confirmat ca vom sta in salonul mare.In afara de salonul mare mai exista un salon mai mic, precum si un alt salon la etaj (care mare ATENTIE, nu comunica cu parterul in mdo direct, ci pe afara, prin frig adica.4 prieteni care s-au trezit mai atrziu au fost acolo repartizati la etaj,dar cand au platit avansul s-a omis sa li se spuna despre modalitatea in care se realizeaza conexiunea intre etaj si parter.

A venit si… marea noapte.

Cand am ajuns, am constatat ca grupul nostru nu statea singur la masa asa cum ni se comunicase la momentul achitari avansului, impartind lunga masa cu inca 6 persoane straine. Scaunele erau foarte ingramadite si abia puteai sa iesi de la masa la dans.

Mancarea a fost excelenta iar servirea impecabila,chelnerul foarte atent si simpatic.

Spatiul de dans era mic fata de cate personae eram inghesuite acolo.Muzica a fost asa si asa, in sensul ca daca nu era greceasca (ca sa nu spuna manele). Atunci era populara- adica o hora cantata atat de monoton de Costy Patrana incat daca nu se schimbau versurile cu greu ai fi sesizat ca s-a trecut dintr-o melodie in alta.

Poate ca am fi trecut cu mi multa indulgenta peste toate aceste mici neajunsuri, daca insa momentul artistic surpriza nu ar mai fi avut loc. Acest moment artistic a constat din dansul din buric a doua femei, una dintre ele avand si rol de solista (Denisa), care timp de 30-40min ne-au ingrozit cu miscarile lor nu foarte exersate, cu suncile mai ales ale tipei blonde (nu Denisa, care e bruneta) si cu insistenta lor de a scoate bani de la barbatii care saliva la “formele” lor.

Romanii, fiind si un pic chercheliti si mai fiind nu stiu cum, au fost unii care au intrat in jocul lor si le bagau banknote de 10 lei, ba a fost unul care i-a bagat un leu si ea era foarte mandra ca doar din partea opusa a salonului nu se vedea ce valoare are bancnota primita.

Si uite asa, dupa ce ne-am bucurat si de tort, am decis sa plecam acasa.

La anul sigur nu vom mai merge acolo!

Nota pe care ar primi-o petrecerea este de 7 (cu indulgenta).

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

4 comments to impresie despre Revelion: restaurantul Vanity

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>