despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din fugă : lângă ArCuB se pregăteşte ceva ?

scris de Ando

Pe Batiştei, colţ cu str. Tudor Arghezi, de ani buni, zace în paragină terenul fostei grădini-cinematograf lipită de clădirea ArCuB. Cu gardul gata, gata să se prăbuşească peste trotuare, năpădită de nelipsiţii oţetari, o adevărată ruşine în “mijlocul buricului târgului” (bănuiesc, dar fără nimic concret “la mână” că şi problemele legate de securitatea fostei ambasade americane, de peste drum, au blocat orice intervenţie de valorificare a zonei).

Zilele trecute, am constatat că totuşi… se face ceva. Au dispărut oţetarii, s-a vopsit calcanul ArCuB, s-au montat nişte panouri suplimentare de protecţie, pe lângă vechiul gard.

A mai ramas în picioare, dacă se poate spune aşa, ruina vechii cabine de proiecţie.

Nu ştiu ce va fi pe acest teren – actualmente viran – dar, oricum, poate va dispărea un focar de mizerie, chit că acum, gunoaiele se adună de peste un an, pe trotuarul de vizavi de ArCub, cel din faţa fostului sediu al ambasadei americane, clădire care pare încă nefolosită, deşi am citit că a fost repartizată ICCJ.

5 comments to din fugă : lângă ArCuB se pregăteşte ceva ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>