Prima veste cu adevărat tristă a anului 2013 este că am găsit închis micul local de pe Griviţei colţ cu Buzeşti, cel despre care scriam aici toamna trecută.
La revedere, prieteni – şi mulţumesc pentru chiftele.
![]() despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul ![]() |
la revedere, chiftelePrima veste cu adevărat tristă a anului 2013 este că am găsit închis micul local de pe Griviţei colţ cu Buzeşti, cel despre care scriam aici toamna trecută. La revedere, prieteni – şi mulţumesc pentru chiftele. mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos10 comments to la revedere, chifteleLeave a Reply |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() articolele noastre sînt preluate și de: ![]() ![]() |
Copyright © 2005 - 2025 Simply Bucharest Log in Powered by WordPress & Atahualpa |
Poate s-a inchis pentru ca ei sunt adevaratii faptasi in scandalul carnii de cal. Ei au schimbat etichetele si probabil si chiftelutele pe care le serveau erau din carne de cal :)) Uite ca prin comentariul asta al meu le-am dat un subiect alora de la “The Sun” care sunt un fel de Hotnews britanic 🙂
nu-i bai, ca am mai mancat cal 🙂
De mult,prin anii 79-80,un coleg de serviciu a adus friptură de nutrie, făcută la cuptor, împănată cu costiţă afumată, dată cu mujdei..era chiar mişto.
Bine,el avea o curte mare unde-şi amenajase propria crescătorie de nutrii.
Din câte ştiu,există şi reţete de mici cu carne de cal.Sigur există şi în reţetarul pt. salamul ”de Sibiu”.
stii cum se mai zice… ce nu stii nu iti face rau.
@Ando,nu exista carne de cal in retetarul adevarat,original ,al salamului ‘de Sibiu’ .Porc,in anumite proportii vier si anumite proportii scroafa,plus mucegaiul si conditiile de maturare.Dar nu cal.
Asta e … pui mana pe masina de tocata si pe tigaie si-ti faci singur 🙂
Cel putin nu vei mai avea dubii in privinta compozitiei … ca e cal, ca e magar, catar sau alta cabalina 😀
las’că vine Paştele cu dilema căţel sau mieluşel 😉
@cata: corect, ai dreptate!
Dilema caine/miel e doar o legenda urbana, nu cred ca vreodata s-a vandut la macelarie asa ceva. De asemenea nici la restaurant in Romania nu cred ca s-a servit vreodata ceva cu provenienta complet incerta; in vremurile noastre s-ar fi umplut site-urile de stiri de poze si titluri in capital letters.
ei, nici eu nu cred, dar aşa e… legenda 🙂