N-am mai fost demult pe la Antipa, aşa că nu mai ţin minte cum e cu evoluţia speciilor – s-ar putea să mă încurc.
Pe scurt, mai demult au trăit felurite jivine zburătoare, tîrîtoare şi mergătoare; bunul Dumnezeu le-a creat pe toate în ziua a cincea (sau a şasea? – că pe vremea mea nu se preda Religia la şcoală.) După o vreme, nu ştiu ce păsăroaie preistorice au început să mişune pe pămînt: le-au crescut picioare, păr pe cap şi şi-au luat carnet de conducere.
Aparent însă, azi evoluţia asta a speciilor nu merge cum trebuie.
Asta – dacă mă iau după ce se vinde în supermagazin.
M-am crucit mai ieri cînd mi-am dat seama de abundenţa de boabe, seminţe, mieji, tărîţe şi uruială din rafturi. Toate-s bio şi eco; cel puţin sută la sută bio şi eco – şi ne pregătim să depăşim procentul.
E frumos. O să ajungem să ne ouăm – să ştiţi că de la asta ni se trage.
mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos
Chiar ieri seară, am văzut pe TV5 un reportaj despre o fermă sui-generis din Franţa: creşte insecte(greieri, lăcuste etc)şi le prepară în diverse variante culinare…Oare, ce ne mai aşteaptă ?
pai ce mai conteaza un greieras acolo?
un greiere, un cal…
O cunostinta a baut in China o bautura alcoolica ce avea un sarpe in sticla!
Sainsbury’s says it is the first UK supermarket to stock edible insects, and packets of Eat Grub’s smoky BBQ crunchy roasted crickets will be sold in 250 stores across the country from this week.
https://www.bbc.com/news/uk-46262739