despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: nici o reacţie de la Sectorul 1

Pe 19 Februarie documentam pentru prima dată două cazuri de copii exploataţi de cerşetori la Piaţa 1 Mai. Am revenit sistematic în zonă, şi pe 5 Martie găseam iar unul dintre aceste cazuri. Pe 20 Martie văd din nou că activitatea cerşetorilor care exploatează copiii continuă la Piaţa 1 Mai – pentru că Direcţia de Protecţie a Copilului a Sectorului 1 nu se interesează deloc de ce se întîmplă aici.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilul. Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>