despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copii: la Universitate

Se apropie Paştele – ceea ce înseamnă că se îndesesc cerşetorii. Trebuie să fim mai buni în preajma sărbătorilor, ni se cere să fim miloşi – dar este greşit să dăm bani cerşetorilor. Pe termen scurt, credem că îi ajutăm – dar pe termen lung, perpetuăm exploatarea copiilor şi cerşetorilor.  Din banii ăia, cerşetorii nu-şi iau pîine. Nici jucării la copii. Nici medicamente.

Primesc tot mai multe fotografii de la voi şi vă mulţumesc. Valentin Berceanu a fotografiat acest caz de exploatare de minori pe 25 Aprilie, la Universitate – la Facultatea de Geografie – seara, la ora 10.40.

Mulţumesc pentru ajutor!

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilul. Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>