despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Calea Rahovei asfaltata, la Piata Cosbuc

Asta chiar e o veste buna; portiunea Caii Rahovei dintre Chirigiu si Uranus (adica in dreptul asa numitei Piete de Flori) a fost asfaltata inainte de Pasti. Lucrarile continua.

4 comments to Calea Rahovei asfaltata, la Piata Cosbuc

  • As fi preferat sa refaca pavajul cu piatra cubica

  • the hungry mole

    Si eu, intr-un fel; ca sofer, zona imi era insa absolut infecta.
    Si are insa vreun rost, daca pavajul e refacut prost? Pavajul cu piatra cubica poate fi refacut pe stradute, insa pe bulevarde traficul actual il nenorceste in maxim doi-trei ani.

  • Adica au scos ramasitele vechilor sine de tramvai?

    Parca imi pare rau de piatra cubica, mai mult ca sigur o vor vinde in afara sau vor face piatete kitschoase pe langa blocurile muncitoresti.

    Calea Rahovei Veche era pavata cu piatra cubica aliniate foarte frumos, in special la Vama Antrepozite – Bursa de Marfuri de la intersectia Rahova cu Uranus.

  • Vechile linii de tramvai fusesera scoase demult si-n locul lor strada fusese pavata execrabil; momentan nu s-a asfaltat locul unde se intersectau liniile de tramvai cu linia ferata ce ducea la fabrica Bragadiru.
    Eu ma bucur ca pot circula bine, ce sa zic… insa locul ala era chiar frumos! – pacat ca asa zisa piata de flori e o mare mizerie si un focar de infectie.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>