despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: un rezultat la 1 Mai

… am tot văzut cazurile de exploatare de copii de la Piaţa 1 Mai, din preajma magazinului Mega Image. DGASPC Sector 1 a tot fost prin zonă, şi s-a simţit; de ceva vreme n-au mai apărut cerşetori cu copii pe aici.

S-a întîmplat ceva în plus:

Pentru unul din copiii folosiţi frecvent de mamă pentru practicarea cerşetoriei în zona 1 Mai – magazin “Mega Image” s-a emis o măsură de protecţie specială – plasament în regim de urgenţă într-un centru de plasament de pe raza Sectorului 1.

Se poate – totul e să vrei. Haide să vrem, deci.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilul. Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

2 comments to trezim copiii: un rezultat la 1 Mai

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>