despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Adunate…

scris de Ando

Poate sunt răutăcios, totuşi am senzaţia că, în ultimul timp, publicitarii noştri au luat-o razna, născocind texte din ce în ce mai imbecile. Iată, bunăoară,  ce invitataţie penibilă ne este adresată de pe panoul unei staţii de metrou:

” Descoperă-ţi frumuseţea interioară. Din şase în şase luni” – Synevo – Analize medicale.

Oare cine e ăla care, dacă – Doamne fereşte – nu îl loveşte necazul  unei boli, se duce, aşa, de bună voie, din şase în şase luni,  să plătească ca  să-şi vadă… “frumuseţile interioare”?

Deşi cu întârziere, vă anunţ că, lunea trecută au debutat lucrările de “reabilitare sistem rutier cu linii de tramvai” pe   Şos. Pantelimon şi Şos. Iancului… Deci, pentru cel puţin un an şi jumătate (cum scrie pe panou) – e bine de ştiut că circulatia rutieră va fi serios dată peste cap. Practic, după cum se vede în imagini, acum, pe şos. Iancului se circulă pe o singură bandă pe sens:

 

Am mai scris noi aici despre City Mall. Se lucrează de zor la modificarea clădirii, transformările fiind deja vizibile. Însă nimic nu stă în calea tăvălugului Mega Image care n-a ratat ocazia, mai în primăvară, de a-şi deschide un nou magazin chiar în clădirea-şantier!

 

6 comments to Adunate…

 • hm

  aia cu Synevo e genială. Sînt nebuni de-a dreptul.

  “să facem o coprocultură înainte de vilegiatură”

 • Dan

  Cel mai profitabil segment economic din lumea civilizata nu e IT-ul cum ar crede orice babuta; nu – e segmentul farmaceutic (pe orizontala legat direct de serviciile medicale optionale). Nu mi-a venit sa cred cate analize i s-au recomandat doamnei in timpul sarcinii, cate investigatii de laborator; bine, majoritatea au fost acoperite de cardul corporatist insa nu pot sa nu ma gandesc cati bani se spala de fapt asa.

 • hm

  trăieşti, deci te analizezi.
  Aşa e.
  Cît despre felul în care diversele companii medicale nu-şi “recunosc” una alteia analizele… eheheii… altă poveste..

 • Pe Şos. Iancului se circula şi înainte tot pe o bandă… pe banda întâi se parca, pe banda 2 se stătea cu avariile, pe linia de tramvai se desfăşura tot traficul, de la biciclete la camioane.

 • Ando

  Dr2005: corect!la ce e bună linia de tramvai dacă nu să circule… maşinile pe ea? 🙁

 • florin

  Multe texte reclamagistice suna aiurea pt.ca sunt in fapt traduceri ale sloganelor originale care,in limbile in care au fost scrise,au cat de cat un rost.
  Parcatul pe linia de tramvai este o boala raspandita in capitala:pe Bvd Aerogarii pe Buzesti(de la Victoriei pana la Matache)si pe Berzei(de la Vulcanescu la Virgiliu),au fost si mai sunt masini parcate.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>