despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă: pe hingheri cine-i… hinghereşte ?

scris de Ando

Staţia de autobuz de la Piaţa Ion Mihalache. Priviţi nesimţirea în acţiune: cele două vehicule pentru ridicat maşini sunt parcate total neregulamentar – prima este deja în zona indicatorului oprirea interzisă, iar cea din spate – exact în dreptul staţiei de autobuz!

 

Aşa că autobuzul a trebuit să opreasca mult în spate, iar călătorii din staţie obligaţi să alerge ca să-l prindă. Numai intervenţia energică a câtorva cetăţeni i-a determinat pe hingheri să plece!

7 comments to Din fugă: pe hingheri cine-i… hinghereşte ?

 • florin

  Cred ca s-au oprit sa-si ia o shaorma de la piatza.De altfel cred ca patiseria si shaormaria de la 1Mai sunt motivele reale ale mutarii statiei de autobuze.Daca unii si-au tras linie de autobuz,ce mare lucru sa muti o statie.

 • hm

  Dacă se opreau la şaorma, întîi ridicau maşinile din faţă, ca să-şi parcheze ei platformele 😉

 • Ando

  Nu ştiu de ce s-au oprit.Eu am urmărit faza cam douzeci de minute.N-au ieşit din cabinele maşinilor. Stăteau acolo ca momâile.E adevărat că se luase şi lumea de ei…şi-fără să mă dau mare-cred că au intrat la idei când au văzut că fac poze…
  Uitaţi-vă la bătrânica cu bandaj pe ochi care a trebuit să se
  chinuie şi cu căruciorul până la uşa autobuzului,obligat să oprească mult în spate…
  Nesimţiţi cu acte în regulă.

 • hm

  stau aşa cînd aşteaptă să-i cheme poliţia locală.
  De parcă n-aveau loc 50 de metri mai încolo… Nesimţiţi.

 • Fritz

  Retardati de genul asta asta iarna la piata Domenii parcasera fix pe trecerea de pietoni la semafor si nici macar nu puteau fi ocoliti pentru ca in jur era numai zapada. Militia n-avea nicio treaba cu ei.

 • Ando

  Fritz:păi, sunt mâna-n mâna !

 • florin

  Probabil ca erau prea multe masini de fitze parcate ilegal si nu aveau ce ridica.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>