despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: în Victoriei

Priviţi.

 

E îngrozitor să cerşeşti cu copiii. Copiii trebuie să crească altfel, nu să fie exploataţi. Nu să crească aşa, înţelegînd că lumea e o pădure de picioare.

Sistemul nostru de protecţie socială nu există. Dacă ar exista, am putea ajuta aceşti copii. Dacă ar exista, Statul ar înţelege că nici o fiinţă nu trebuie să fie condamnată, ignorată şi pusă într-un sertar – Statul ar lupta pentru ajutarea părinţilor; pentru că părinţii trebuie să-i crească pe cei mici. Şi nu toţi cerşetorii care ajung pe stradă chiar vor să cerşească, ştiţi asta.

Pozele de mai sus le-am primit de la Alexandra: cazul se petrece în Piaţa Victoriei, în faţa covrigăriei Petru de la intrarea pe Calea Victoriei.

Mulţumim pentru ajutor!

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilul. Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>