despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Demolări pentru Laminorului

scris de Florin

Asa cum spune harta metroului bucureştean, ultima staţie de pe magistrala 4 va fi “LAMINORULUI”. Mult timp am crezut ca aceasta staţie nu va rămâne decât pe hârtie. Şi totuşi, iată că se mişcă ceva. Deşi observasem mai de mult că tunelul era gata, lucru confirmat de un vecin ce lucrase aici până prin’92-’93, şi deşi văzusem că de ceva timp se reluase activitatea la şantierul rămas de pe vremea lui nea Nicu, am crezut că este doar o gură de întreţinere ce era folosită când şi când.

Sâmbăta asta însă au fost demolate mai multe case aflate chiar pe viitoarea gură de metrou ce va deservi staţia LAMINORULUI. Luat prin surprindere nu am apucat să fac poze decât după demolare; pentru cei ce cunosc cât e cât zona, respectiva gură este vis-a-vis de magazinul CrisTim, aici fiinţând de mulţi ani cofetăria Victoria – care acum nu mai este. Iată câteva poze facute pe 26 August la faţa locului plus o poză făcută în staţia Parc Bazilescu pe direcţia spre Străuleşti.

 

4 comments to Demolări pentru Laminorului

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>