despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Guerrilla pe 96,9

… nu mi-a plăcut în viaţa mea postul de radio Guerrilla. Am încercat să îl ascult într-o vară, cînd animalele de la matinal erau în concediu; nici aşa nu am reuşit să rămîn pe frecvenţă. Aşa că faptul că, în acest moment şi oficial, Guerrilla nu are voie să emită mă impresionează aproape la fel de mult ca soarta ploşniţelor din Paraguay.

Guerrilla nu are voie să emită în eter, dar – fireşte – o face: folosind frecvenţa postului de radio Gold FM: 96,9 MHz. Dimineaţa puteţi auzi matinalul acolo.

Gold FM este fostul Radio Total, o staţie radio înmormîntată, mai demult, de trista companie media Realitatea-Caţavencu.

Drăguţ: n-ai voie să emiţi, dar o faci.

6 comments to Guerrilla pe 96,9

 • Păi Gold FM are licenţă, deci ce-i împiedică să preia personalul de pe Guerrilla? N-am ascultat de foarte multe ori Guerrilla, dar mai ajungeam uneori şi acolo… măcar nu auzeam toate porcăriile de pe Zu/Kiss, iar subiectele de vorbă, când erau, nu erau despre nunta lui Bote şi cine cu cine s-a mai fu…, pardon, cuplat cu Andreea Tonciu.

 • eu ascult Europa FM. o fi bine, o fi rău?

 • hm

  eu ascult Dance FM, asta cum o fi???

 • florin

  Radio GAURILA!

 • Cristian Ioan

  |Cind merg cu colegul ce asculta radio Gaurila, mereu mi se plingea ca nu li s-a mai dat licenta. Azi dimineata insa, am auzit din nou vocile cunoscute, desi frecventa era diferita, iar denumirea postului, alta! Da, cine poate sa impiedice pe Gold FM, de care nu auzisem poina acum, insa a carui licenta este valabila, sa preia personalul si emisiunile Gorilei?

 • hm

  nimeni. Curat constitutional.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>