despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: pe Fabrica de glucoză

Fabrica de glucoză e o stradă mereu aglomerată, cu maşini care sînt nevoite să aştepte mult în trafic; aşadar, este vad pentru cerşetorie.

Femeia aceasta cerşea aici vineri, pe 4 Octombrie, la orele prînzului:

Fotografia o primim de la Andi, căruia îi mulţumim pentru ajutor. Iar cazul merge în atenţia DGASPC sector 2.

Mulţumesc!

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

2 comments to trezim copiii: pe Fabrica de glucoză

  • Dan

    Ieri umbla printre masini la mine la intersectie o femeie cu un copil in brate; maica-mea a recunoscut-o ca locuind pe straduta din spatele blocului pe unde de voie de nevoie il mai plimba doamna in carucior pe cel mic. Eram in drum spre aeroport insa nu pot sa nu ma gandesc la cat de repede se formeaza o bomba sociala – o fata de la tara se leaga la 16 ani de cate un golan de la capitala, se muta la el in cocioaba, toarna 3 copii in cascada, golanul intre timp ajunge la puscarie pentru cine stie ce magarie iar ea sfarseste printre masini cu cel mic in brate, toate astea in doar cativa ani, mai putin decat un mandat de primar.

  • hm

    cam astea sunt şi cazurile în care Protecţia Socială ar avea şi cea mai mare probabilitate să “întoarcă” familiile aflate în nevoie. Dar asta înseamnă identificare, înseamnă înscriere în programe, înseamnă se te ţii de aceşti oameni…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>