despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: puţine răspunsuri

… Deci, avem doi ani de campanie; mai ales, în ultimul ne-am îndesit căutările şi am şi primit cele mai multe informaţii de la cetăţeni. Previzibil, n-au fost multe cazurile în care am simţit că ceva s-a mişcat. E drept – puţine au fost sesizările care n-au primit răspuns; dar răspunsul nu a însemnat şi rezolvare decît în cîteva rînduri…

Da. ştiu că n-am mutat munţii; dar sînt cîteva locuri unde azi nu se mai cerşeşte – şi ştiu că asta, datorită nouă; pentru că am bătut zonele sistematic şi am raportat toate cazurile şi revenirile cerşetorilor.

Om fi făcut şi bine, cred.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>