despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: înapoi pe Moşilor

Pe Moşilor, la intersecţia cu Carol I, cerşea vara trecută femeia asta:

… despre care ni se zicea că este „în atenţia asistenţilor sociali” de la DGASPC Sector 2, „urmînd să se ia toate măsurile care se impun…”

Dacă o fi aşa, nu ştiu – pentru că femeia fotografiată mai jos de Ando, nu mai departe de Duminica trecută, pe 27 Octombrie, seamănă perfect cu ea. Ba chiar – dacă e ea – are şi un bebeluş nou pe care să-l exploateze.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilul. Ar fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>