despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: da, sigur

Primarul General al Capitalei a anunțat vineri că are în vedere un proiect de Hotărâre prin care copiii folosiți la cersit să fie ridicați de pe străzile Bucureștiului. 

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, ca urmare, vineri, că are în vedere redactarea unei Hotărâri de Consiliu General prin care Primăria să capete dreptul de a lua acești copii de pe stradă și “să îi așeze acolo unde le este locul”. Cei care se folosesc de copii ar urma să fie trași la răspundere conform legii, iar copiii foarte amărâți să fie instituționalizați, a mai spus Oprescu. 

Măsura ar urma să fie pusă în vigoare de Poliția Locală și reprezentanții Serviciului de Protecție a Copilului. (sursa)

În rest…

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

2 comments to trezim copiii: da, sigur

  • florin

    Toate bune si frumoase…Dar,sa pui politia locala(ca si cum acest organism s-ar infiinta odata cu hotararea respectiva)sa se ocupe de un lucru ce exista de multa vreme,si fatza de care a ridicat mereu din umeri,mi se pare frectie Diana la picior de scaun.

  • hm

    e doar gargara de la don’ primar. Pacat…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>