despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: răspunsuri de la Sectorul 5

Ştiu că DGASPC Sector 5 iese pe teren în urma sesizărilor noastre. Ştiu că probelma cerşetorilor de la Răzoare e aproape imposibil de rezolvat. Ştiu multe. Mai jos avem răspunsul primit în ce priveşte cazurile de pe Trafic Greu şi Răzoare:

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

3 comments to trezim copiii: răspunsuri de la Sectorul 5

  • Nu se va schimba nimic…S-a trecut deja la urmatorul level..cu copilul la produs…

  • CORNEL

    nu doar la Razoare sunt copii care cersesc/spala parbrize. si la celelalte intersectii de pe Trafic greu sunt pusti de etnie roma care la ora la care ar trebui sa fie la scoala vand servetele, hartie igienica samd. Doar organele abilitate nu ii vad… Sa le fie rusine atat lor, cat si celor care ii incurajeaza oferindu-le bani sau cumparand produsele respective!

  • hm

    am scris si sesizat si despre cei de la Liberty si din 13… cateva zile după sesizare, îi mai huşuie. Atât pot face autoritățile.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>