despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

familia contemporană

Găsii reclama de mai jos într-un pliant şi-mi plăcu atîta de tare! Tre’ s-o vedeţi şi voi: e vorba despre viziunea producătorului de hîrtie igienică despre familia contemporană.

Femeia – vedeţi –  a rămas unde i-e locul: la cratiţă; copchilul se joacă – că d’aia-i copchil.

Şi tatăl – stîlpul familiei – se cacă.

Desigur, în timp ce-şi exercită acest drept constituţional, nu pierde vremea; profită de scurtul răgaz petrecut în micuţa cămăruţă prevăzută cu multe ţevi pentru a-şi completa vastele cunoştinţe asupra lumii, citind Clickul.

Poate ar putea folosi o ţîră din vremea asta pentru a-nvăţa cînele să nu mai facă pe covor; dar nu e aşa important, pen’că, după ce termină treba la bucătărie, doamna se poate ocupa şi de curăţenie.

Încheind acilişa concluziile trase de pe urma acestei mici frînturi de viaţă – aşa cum este ea înfăţişată de marketingul contemporan – nu pot să nu trag un semnal de alarmă; pentru că din ce se vede, doar domnul şi cu celălalt animal al familiei beneficiază de un tranzit intestinal sănătos; restul familiei suferă, probabil, de constipaţie.

6 comments to familia contemporană

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>