despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cinci-șase

… iată-ne iar petrecîndu-ne începutul sîmbetei cu cîteva amintiri.

Avem două civilizații publice – una în care deschideam ușa interesului față de stîlpi și alta despre garaje vechi; asta se petrecea în 2009.

În 2010, folosindu-mi experiența de băutor de bere, scriam celebrul articol Treceri, ganguri, scurtături gangurile  în special şi trecerile în general sînt folositoare – te-ajută să nu ocoleşti cine ştie ce front de blocuri, să ajungi rapid în vreo străduţă lăturalnică, să te-adăposteşti de ploaie…

Încheiem cu niște idei din 2012, despre Centrul Vechiar fi cazul să terminăm cu tîmpenia aia străveche pe care o auzim una-două: “‘ţara arde şi baba se piaptănă”. Ţara o să ardă tot timpul. Mereu va fi ceva rău, mereu va fi ceva prost; aşa că am putea să acceptăm asta – şi să ne pieptănăm mai des. Centrul Vechi, aşa fals şi spoit cum e, e bun! Şi e un exemplu bun de lucru care – lăsat şi ajutat puţin să crească – creşte!

5 comments to cinci-șase

Leave a Reply to hm Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>