despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

șaorma reîncălzită

e o vorbă, în popor… ceva, cu ciorba reîncălzită… cam greu să-i contrazici înțelepciunea…

Asta, desigur, dacă nu lucrezi în comerț și-n servicii; aici trăiești din ciorbele reîncălzite. Sau, în cazul de față, din șaorme:

Ei, Spring Time reinventează șaorma! Poftiți în șaorma timpului, oameni buni!

Șaorma – acest simbol al Bucureștiului, acest monument istoric pe care nu-l salvează nici un oengeu – a-nviat! Adevărat a-nviat!

Eu, unul, m-aș mulțumi ca această șaormă legendară de Spring să fie nu ca în 1992, nici măcar ca în 1997; dar să fie măcar ca prin 2003, 2004 – cînd se mai putea, încă, mînca cu plăcere!

Nu mai stricați lucrurile: dacă nu le stricați, nu mai e nevoie să le reparați, după aia!

Păstrați-le bune – atît!

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

5 comments to șaorma reîncălzită

 • ADY88

  Asa se primeste ca firmele din vest cand vin Romania se “haladesc” si incep sa faca mismasuri cu guvernantii nostri cinstiti(le dau spaga poentru contracte, fura bani din buget….) chiar si cu tot cu originile sale germane sau frantuzesti…. La fel se intampla cu firmele gen Coca-cola si McDon..
  Prima face reclame absolut hilare cu un oligofren din cinematograf, care arata ca un maimutoi oparit(datorita urechilor si coafurii, dar si nasului enorm), extrem de antipatic care vorbeste ca un retard “shhhhuuuurpri—-zzzzaaaa”.
  In cazul MaCACAdonalds, au bagat si ei neste produse cu iz mioritic “Mcmici” si alte ragaituri mioritice, au si bagat o reclama pe masura, cu un gras cretin si cu o naspeta care baga mancare in ea, la orele 4 noaptea (“mini papanasi” si shaurmele cu di tati si alte mizerii). Eu pot sa fac o concluzie: globalizarea merge si in sens invers, din pacate.

 • Oare şaorma asta de la SpringTime are şi preţul din ’92? Am impresia că era mai ieftină pe vremea aia…
  Apropo de SpringTime, prin 2008-2009 circula o ,,legendă” cum că cineva ar fi găsit un limax într-o pizza (asta + preţurile m-au făcut să nu mai calc într-un SpringTime de atunci).

  McMici au mai fost acum 2 ani… un hamburger cu aşa ceva (că aşa erau vânduţi, în chiflă) + meniul aferent (E-nu-ştiu-cât pe post de cartofi prăjiţi şi sifon cu câteva picături de Coca-Cola concentrat şi multă gheaţă) costa cât vreo 7 mici de la Basarab. Gustul era groaznic, aducea a orice, numai a mici nu. Şi nici nu avea cum să aibă gust de mici, pentru că bicarbonatul de sodiu e interzis în carne (cu excepţia produselor tradiţionale), iar înlocuitor pentru pasta de oase nu s-a inventat încă. De aia nici nu cred că au rezistat mai mult de 2 săptămâni atunci.

 • hm

  nu am încercat mc mici… dar nici nu mă îndeamnă inima. Cred că și cea mai jalnică terasă din fundul pieței poate face ceva și mai cu gust de mici… și mai sănătos

 • Mai e de remarcat şi neglijenţa posesorului MTB-ului din poză, cam firav asigurată, mai ales într-o zonă centrală.

 • hm

  o fi stat la terasă, lîngă biclă; eu aşa aş fi făcut.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>