despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

La Şcoala 80 se lucrează

Revenim cu informații despre lucrările de la Școala 80. Incinta este complet izolată, aşa cum puteţi vedea în fotografiile de mai jos.

A apărut şi panoul de identificare a lucrării. Unul meschin, amplasat mai cu fereală, de parcă executantului i-ar fi ruşine cu această lucrare de „Consolidare, restaurare şi conversie funcţională” al cărei rezultat va fi o clădire care va căpăta o altă destinaţie în folosul Primăriei Sector 3. Această concluzie a fost confirmată şi de un negustor din vecinătate, la care muncitorii îşi fac cumpărăturile.

Pe panou este afişată faţada dinspre Mihai Bravu şi rezultă că aspectul clădirii va fi modificat. Apare o mansardă, cu schimbarea aspectului şi structurii acoperişului, şi două copertine – una la intrarea principală (în stânga) şi una în dreapta.

Pozele – şi toate aceste informații – vin de la C. D. Mocanu; mulţam mult!

2 comments to La Şcoala 80 se lucrează

  • Acolo se va muta primăria sectorului 3… de monumente istorice n-avem nevoie. Dacă oprică şia permis să radă un cartier întreg, negoiţă de ce să nu radă şi el măcar o clădire?

  • C.D.Mocanu

    Mulţumesc pentru informaţie Dr2005!
    Un prieten mi-a vorbit despre această mutare a primăriei dar am avut ceva rezerve. Se pare că avut dreptate!
    Când ticăloşia îşi dă mâna cu prostia monumentele istorice sunt condamnate.O parte din aripa dinspre şcoala nouă a fost deja demolată. Am la îndemână o cale oficială de a intra în şantier şi o voi folosi!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>