despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

prin pasaj

scris de Florin

Cu ceva timp în urmă vă anunțam că s-a deschis pasajul pietonal subteran din zona Podului Grant. Ieri am avut ocazia să trec prin pasaj. Surpriză totală și placută: curățenie, pază și iluminare a giorno. Chiar dacă materialele sunt un pic cam scumpe (a trebuit să le iasă și ălora de l-au facut de o shaorma) pentru o asemenea lucrare, iar execuția nu este tocmai perfectă, rezultatul mi se pare mai mult decât decent.

4 comments to prin pasaj

  • hm

    la unii mumă, la alții ciumă. Știu! Văd zi de zi…

  • nnm

    Totusi… Asa zisa rampa pentru persoanele cu handicap mi se pare mult mai potrivita pentru sinucigasi. Nu vreau sa fiu carcotas, dar oriunde in lume, un mozaic pe jos si o caramida aparenta pe perete ar fi considerate luxul suprem pentru o subtraversare. Numai la noi se pune granit si marmura, pentru un pasaj care nici macar nu e comercial. Sincer sa fiu nu ma bucur foarte tare cand vad astfel de “investitii”, cand stiu ca banii respectivi puteau fi folositi mult mai eficient in alte parti.
    Spre exemplu, ar fi fost mult mai utila prelungirea pasajelor pietonale de la Piata Victoriei pe sub Aviatorilor si Calea Victoriei (e vorba doar de cativa metri de sapatura pentru ca erau prevazute in planul initial). Semaforul dureaza trei minute, si in permanenta sunt cateva zeci de pietoni.

  • hm

    La Piaţa Victoriei e o porcarie care trenează de UN SFERT DE SECOL.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>