despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Tatra going solo

… cam de o lună tramvaiele noastre Tatra nu mai circulă deloc cîte două pe liniile aglomerate ca 8 și 25; ci doar solo, cum vedeți mai jos:

Nu știu de ce. Unii zic că remorcile vor deveni tramvaie de sine stătătoare, ca să pară mai multe pe stradă (știută fiind lipsa acută de tramvaie), alții zic că vor fi casate; alții nu mai zic nimic – și doar înjură: pentru că oamenii, chiar și în condițiile de trafic mai lejer estival, se înghesuie într-un tramvai, în loc de două.

Pentru că odată-n plus călătorul și-a luat una-n barbă de la primăria capitalei.

7 comments to Tatra going solo

 • Alexandru Dragos

  Este o idee foarte proasta si arata cat de putin ii pasa RATB-ului si implict Primariei de cetateanul bucurestean.

 • Ando

  Ce …exotic sună titlul şi ce amar e conţinutul!
  Păi,acum, după ce s-a format noua majoritate PDL-PNL în Consiliul General, încep luptele “la baionetă” şi din nou…pierde cetăţeanul.

 • Amiral Snagov

  o sa fie interesant, din pacate… tot pentru cetatean, fireste

 • bogdan

  e mai mult de o luna de cand circula asa. din pacate atata timp cat veniturile RATB sunt compuse 75% din subventia de la primarie nu vor face nimic sa imbunatateasca tranpsortul pentru cei care efectiv platesc. si e o adevarata “placere” sa nimeresti vara in mijoc de transport cu un aurolac sau om al strazii.

 • habar n-aveţi ce-i ăla progres… e tramvaiul coupe :))

 • hm

  progres??? Gara Progresu, Piata Progresu, Soseaua Progresului?

 • Pe hârtie sunt 21 de vagoane (înainte erau 14 cupluri) + 5 V3A-uri (înainte erau 2). În practică, sunt 12 – 14 Tatre solo (dar uneori sunt doar 10) şi 6 – 7 V3A-uri (că mai ia Giurgiului 1 sau 2 ture când are cu ce).
  Pe 35 au rămas 4 tramvaie, pe 44 şi 47 câte 2 (ca de obicei, pe la 17 le găsiţi pe amândouă la Ghencea, eventual împreună cu un 8/25 care se dă defect să plece şi el la depou).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>