despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: răspuns de pe Magheru

DGASPC Sector 1 ne răspunde în cazul cerșetoarei întîlnită pe Magheru.

… din păcate, știm că e un caz greu de prins; faptele se petrec aproape întotdeauna seara, după ora 7 și în zilele de week-end.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului(ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

1 comment to trezim copiii: răspuns de pe Magheru

  • Programul de lucru e 8-16:30 cu 8-14 vineri sau 8-16/9-17 zi de zi. Dacă nu sunt găsiţi în intervalul ăla de unicul funcţionar trimis pe teren (dacă măcar se trimite cineva pe teren) o să scrie în raport că nu a găsit pe nimeni.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>