Lipsea un apostol al covrigilor, în Bucureşti – aveam Paul, aveam Petru, aveam Luca… şi-l avem pe Gigi. Mă rog, poa’ s-o pronunţa, franţozit, Jiji – cine ştie?
Dar după fel de fel de nume atît de neaoşe că te-apucă greaţa – „Covata cu bunătăţi”, „Mămuca”… parcă merge-un Gigi.
În fine! Gigi-ăsta se găseşte pe Batiştei colţ cu Bălcescu, pe locul unde era – parcă – un magazin de bijuterii-ceva; aşa că covrigăria asta se lăfăie cale de patru vitrine în cel mai central loc al capitalei; ciudat, zău aşa:
Pe Gigi-l laud pentru că mi-a plăcut ce-am luat de-aici; nu doar covrigi, dar şi chestii reuşite de patiserie. Au ceva botezat „poale-n brîu”; nu-i chiar-chiar (ba deloc!) produsul tradiţional, dar… e bun.
Normal ! Uite ce “se zice” aici:
https://www.simplybucharest.ro/?p=21335
Deci,suntem în faza de ”înflorire” a covrigilor.Trăim istoria!
exact… în plină renaștere!!!!
Bre, la Gigi am mancat cea mai buna merdenea, ever, insa ma bucuram de ei doar cand mergeam la Brasov. Acu’, doamne-ajuta, sa le mearga si la Bucuresti!
merdeneaua lor nu-i cea mai grozava, acilea-n Bucale, dar… poate o imbunatatesc. In rest, semne bune 🙂
Alături e, cumva, un sex-shop? Interesantă poziţie, între farmacie şi sex-shop…
Si dupa sexshop e o chestie cu produse naturiste care vinde „sucuri raw”
Buna ziua,poate cineva sa ma ajute cu un nr.de tel.de contact de la covrigaria Gigi?Ma intereseaza o francize cu ei,multumesc!
http://forum.softpedia.com/topic/960098-franciza-covrigaria-gigi/
Multumesc de raspuns,dar am trimis un mail la acea adresa,insa nu-mi raspunde nimeni,poate ma ajuti cu un nr.de telefon?Ms.
sorry 🙂 nu stiu…
Multumesc oricum 🙂
Ieri am luat 2 wurst cu branza topita de aici(cremvusti, paine cu susan, branza topita) pe la 11.00 dupa amiaza. Cam dupa 1 ora, dureri violente de stomac, peste putin am inceput sa vomit, durerile s-au mutat in abdomen si inima ma intepa. Nu am mancat inainte si abia dupa ce am dat tot afara mi-am revenit, desi abia seara am putut manca normal. Multumesc Gigi, daca era un copil o putea pati mai rau. M-am gandit ca arata bine vitrina si poate is mai slabe sansele sa umble cu produse dubioase sau alterate, greseala mea.
Vara asta au fost multe cazuri de intoxicatii alimentare (“food poisoning”, ca sa fim si noi in rand cu lumea) – nu numai in Bucuresti ci prin toate destinatiile turistice, sau cel putin asa sustine medicul nostru de familie. Contaminarile se produc pur si simplu, e doar noroc sau ghinion. Unii oameni scapa cu cate o diaree, altii isi varsa intestinele, altii ajung sa stea cu febra in medical cateva zile.
Zilele trecute am cumparat si eu de la ei pt prima oara: o placinta cu mere si una cu branza, amandoua de vis!! super bune! chiar bat la fund multe patiserii. Cea cu mere era putin cam dulce pentru gustul meu, dar avea mar din belsug, iar cea cu branza, mi s-a parut ceva mai rafinata. Bravo Gigi! Sa traiesti!!