despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: porcăria de la Lidl

Asta este o porcărie. De fiecare dată cînd trec pe aici – magazinul Lidl, strada Doina – o văd pe femeia asta care cerşeşte cu un copilaş în braţe:

Repet: este protejată de magazinul Lidl. Magazinul Lidl acceptă şi încurajează exploatarea copiilor de către cerşetori. Ba chiar mi-a trimis de două ori răspunsul standard

… ne bucuram ca v-ati luat din timpul dumneavoastra pentru a ne impartasi opinia dumneavoastra. Astfel ne ajutati sa ne imbunatatim oferta si serviciile noastre. Este foarte importanta pentru noi opinia dumneavoastra si dorim ca timpul pe care il petreceti la cumparaturi in magazinul nostru sa vi-l facem cat mai placut. Din acest motiv prezentarea magazinului este foarte importanta. Ne pare rau pentru neplacerile pe care le-ati intampinat in magazinul nostru din 052152 Bucuresti Str. Doina, 5 si va asiguram ca sesizarea dumneavoastra a fost transmisa persoanelor responsabile pentru ca aceasta intamplare sa ramana un caz singular.

„Caz singular”, pe naiba – după cinci mesaje trimise de anul trecut către Lidl, numai singular nu e.

Personalul de pază al magazinului Lidl este mînă în mînă cu cerşetorii din parcare.

Poate-i vina mea; poate vin prea des aici, la Lidl. Se poate rezolva, asta; mai sînt şi alte magazine.

DGASPC Sector 5 doarme-n papuci; în continuare.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>